Csepegtető és mikro szórófejes öntözés

Dézsás és balkon növények öntözése

csepegteto-ontozesMikro szórófejes öntözés kisnyomású alkalmazás, ahol követelmény az elpárolgás és az elszivárgás lehető legkisebb mértékre csökkentése. A nyomás állandó értéken tartása létfontosságú a rendszer egyes zónáin belül az egyenletes működés érdekében.

Ez egy energiatakarékos öntözési mód, ha megfelelően bánunk vele.  A vízkibocsátás mértéke állítható. A sapka forgatásával a lágy vízsugarak fokozatosan szűkülnek, a teljes elzárásig.

Felhasználási terület

csepegteto-ontozes1A mikro szórófejes öntözés ideális cserepes és dézsás növények, balkonládák öntözésére. Virágoskertekben és veteményesekben is jól használható. Rózsák tőöntözésére kiválóan alkalmas, mert nem nedvesíti a levélzetet. Csüngő virágcserepek öntözését is tökéletesen meg tudjuk oldani ezzel a módszerrel.

Sziklakert öntözése

csepegteto-ontozes2Bár a sziklakerti növények szárazságtűrőek, de az öntözést meghálálják a virágzási időben. Így bőségesebb lesz a virágzás, és a virágzás időtartama is meghosszabbítható. A sziklakertek öntözését mikropálcákkal oldjuk meg. A mikro szórófejek finom permetet 2m alatti sugárban szórnak. A kis öntözési sugár következtében változó magasságú növényzet esetén is jól alkalmazható. A sugár nagysága állítható a szabályzó szelep segítségével.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon a következő telefonszámon:

Molnár Katalin

06 20 946 7016