Budapest, 20. kerület, gyepszőnyegezés

Budapest, 20. kerület, gyepszőnyegezés és öntözőrendszer telepítés

Bővebben: Budapest, 20. kerület, gyepszőnyegezés

Budapest, 18. kerület, 2018

 

Budapest, 18. kerület, kertépítés, gyepszőnyegezés, öntözőrendszer telepítés

Bővebben: Budapest, 18. kerület, 2018

18. kerület, kertépítés, 2017 ősz

2017 őszén a 18. kerület kertvárosi részén egy új építésű családi ház kertjét készítettük el. A kerítés mellé örökzöld cserjék kerültek, a zöld terület gyepszőnyegezéssel került kialakításra, az öntözésről pedig automata öntözőrendszer gondoskodik.

Bővebben: 18. kerület, kertépítés, 2017 ősz

Őszi kertátalakítás

Gyönyörű, őszi színekben pompázó kertben dolgoztunk, eltakarítottuk a lehullott lombot, kiszedtük az elszáradt növényeket, melyek helyére újak kerültek.

Bővebben: Őszi kertátalakítás

Dunakeszi kertépítés

Dunakeszi legszebb, családi házas környékén készítettük el ezt fantasztikus fekvésű, csodás kertet. A terület egyik részén díszfák és cserjék kaptak helyet, a talajt pedig kavicsréteggel mulcsoltuk, hogy meggátoljuk a gyomosodás és a föld kiszáradását. A kert másik felét gyepszőnyeggel borítottuk. A növények vízellátásáról automata öntözőrendszer gondoskodik.

Bővebben: Dunakeszi kertépítés

18. kerület, kertépítés

Új parcellázású területen, az újonnan megépített családi ház kertjét készítettük el. Több köbméter termőföldet terítettünk szét, majd bambusz, hortenzia és számos egyéb dekoratív növény került beültetésre. A fenn maradt területre gyepszőnyeget telepítettünk. Az egész kertet automata öntözőrendszer látja el vízzel.

Bővebben: 18. kerület, kertépítés

13. kerület, öntözőrendszer

Meglévő kertbe telepítettünk öntözőrendszert. Az öntözőrendszer földbe helyezése után a gyepet visszaültettük, így 1-2 hét múlva a telepítés nyomai teljesen eltűntek.

Bővebben: 13. kerület, öntözőrendszer

20. kerület

Tereprendezés és gyomtalanítás után új termőföld került a talajra, hiszen a gyepszőnyegnek sem mindegy, hogy milyen minőségű a föld alatta.

Bővebben: 20. kerület

Törökbálint, kertépítés

Törökbálinton teljeskörő felújítást végeztünk. A területet gyomtalanítottunk, öntözőrendszert telepítettünk, majd új termőföld réteg került a talajra. Ezután következett a növények beültetése, majd a gyepszőnyegezés. A végeredmény magáért beszél!

Bővebben: Törökbálint, kertépítés