terasz-hutesA teraszhűtés egy új technológia! Teraszhűtő ködképző berendezéssel bárhol jól érezheti magát a rekkenő hőségben egy emeletes ház teraszán, egy kerti pavilonban, a hétvégi ház verandáján vagy egy étteremben!

Ezen készülékek típusuktól, kialakításuktól függően alkalmasak kültéri használat (egyes esetekben beltérben is) során a hőmérsékletet 5 és 15 Celsius fokkal csökkenteni.

Alkalmazási területei:

 - családi házak teraszai, erkélyei, kerti pavilonok, verandák

 - kávézók, fagyizók, éttermek kültéri vendéghelyiségei

 - sportpályák, golfklubok pihenői

 - a panziók, hotelek, szállodák kültéri vendéghelyiségei

 - aquaparkok, strandok napozó

 - rendezvények helyszínei.

A teraszklímák üzemeltetése nagyon környezettudatos és energiatakarékos  megoldás, hiszen kizárólag vízzel működnek. A fúvókákon keresztül porlasztott víz a kifejtett hűtőteljesítményen felül képes megkötni a levegőben lévő szállóport, polleneket és kiváló szagmegkötő képességgel is rendelkeznek. Ezt a mezőgazdaságban lehet hatékonyan kihasználni állattartó telepek hűtésé során, így elérve egy minőségi környezetet az állatok részére.

A párásító készülékek használata fólisátrak, üvegházak, továbbá ipari gyártó -és termelő helyiségek környezetbarát hűtésére is tökéletesen alkalmasak.

A nagynyomású kültéri klíma és párásító rendszerek gazdaságos ár- és értékarányukkal tökéletes megoldást nyújtanak a kisebb és közepes területek hűtésére, illetve párásítására. 

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon a következő telefonszámon:

Molnár Katalin

06 20 946 7016